Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Gefeliciteerd! Jouw bestelling wordt gratis verzonden Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

Sieraden graveren

Sieraden graveren

Alle sieraden van Zilver & Zoet worden met de hand gemaakt waardoor altijd een uniek sieraad ontstaat. Om het nog persoonlijker te maken kun je er voor kiezen om je sieraad te laten graveren. Zilver & Zoet werkt samen met het bedrijf Jewel Laser Solutions in Den Haag die de kleinste details kunnen graveren door middel van de nieuwste lasertechniek. Alle lettertypes zijn mogelijk, maar ook logo's, een vinger afdruk of een ander eigen ontwerp of handgeschreven tekst is een optie. Op deze manier maak je een cadeau nog specialer en persoonlijker.

Wil je een sieraad bestellen en laten graveren, geef dan in het opmerkingsveld bij het uitchecken de gewenste tekst en lettertype aan. De kosten voor het graveren zijn €30,- voor de eerste 15 tekens (inclusief spaties), daarna €1,- extra per teken.

Voor informatie kun je ook vrijblijvend een mail sturen naar marije@zilverenzoet.nl 

2 reacties

Ans van der Made

Ik wil 3 of 4 echt zilveren rammelaars laten graveren. Is dat mogelijk.
Wil er graag de naam en geboortedatum in..

Anneke Hanegraaf

Ik wil een zilveren beker laten graveren.
3namen en 4 jaartallen. 31 tekens. Zoveel mogelijk passend bij de naam die er al op staat. Welke lettertypes heeft u? Wat zou dat kosten?

Laat een reactie achter