07 13, 194

Vakantie van 16 t/m 30 juli

Van maandag 16 juli tot en met zondag 30 juli 2017 zijn Sanne en Marije twee weken vakantie aan het vieren. Dit betekent dat in deze periode geen sieraden en cupcakes gemaakt kunnen worden. Je kunt je bestelling wel gewoon plaatsen via de webshop, maar zal pas na 31 juli in behandeling worden genomen. Omdat we niet met voorraden werken en alles met de hand op maat wordt gemaakt, kunnen we in deze periode dus ook niets leveren. Sorry voor het ongemak! 

 Sanne & Marije 

06 28, 179

Gespot in Elle Magazine

De halve maan ketting is gespot in Elle Magazine, Juli 2017, waarbij Nienke Lit deze draagt in haar "personal style" interview.

Altijd om: Een kettinkje met een halve maantje van Zilver & Zoet. Het is handgemaakt door een kennis, dat geeft het meerwaarde.

Wil je zelf ook deze halve maan ketting? Bestel hem hier

05 05, 125

Zilver & Zoet in actie voor Alzheimer

Bij de vader van een goede vriendin is onlangs alzheimer geconstateerd. Steeds vaker horen we om ons heen hoeveel impact deze ziekte heeft. Niet alleen voor de persoon in kwestie, maar ook voor de omgeving. Daarom willen we meer aandacht creëren rondom de ziekte van Alzheimer.  

Om de bewustwording van deze ziekte te vergroten hebben we een speciaal armbandje ontwikkeld, gemaakt van amethist edelsteen kralen met daaraan een 925 zilver lint bedeltje. Van elk verkocht armbandje wordt €5,- gedoneerd aan de Stichting Alzheimer Nederland. Hiermee zullen we ondersteuning bieden in een betere zorg, informatie verstrekking en investering in wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer.  

We hopen met deze actie meer mensen bewust te laten worden van Alzheimer. 

03 16, 075

LEVEN! magazine

 

De nieuwe editie van het LEVEN! magazine is gelanceerd. Deze mooie uitgave is geheel opgebouwd rondom het thema trouwen. Van trouwlocaties en make-up specialist, tot unieke sieraden en bruidstaarten. Dit konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan, dus Zilver & Zoet heeft weer een mooi plekje in het magazine mogen veroveren. 

LEVEN! magazine is bij alle hotspots in en rondom Den Haag te verkrijgen. Een heerlijke glossy met de leukste ontdekkingen op gebied van (web)winkels, horeca en events. Met heel veel leuke en inspirerende interviews is dit een heerlijk magazine om even rustig voor te gaan zitten.

 

Zilver & Zoet item in LEVEN! nr. 33

"Zilver & Zoet is de passie van twee Haagse zussen die de mooiste sieraden en de heerlijkste lekkernijen maken. De handgemaakte ringen kunnen naar eigen wens gemaakt worden, zodat een uniek en persoonlijk sieraad voor jullie verloving of bruiloft ontstaat. Alles is mogelijk! Tip: de persoonlijk gemaakte kettingen, armbanden en/of oorbellen zijn een mooi aandenken voor de getuigen, bruidsmeisjes of jullie gasten. De zoete bruidstrend is één taart om aan te snijden voor het fotomoment en (mini) cupcakes voor de gasten. Natuurlijk kan het zoet geheel op maat gemaakt worden qua kleur, smaak, thema of met jullie trouwlogo. Je bestelt heel makkelijk via de webshop. Zilver & Zoet heeft dus alles in huis voor een onvergetelijke dag."

Klik hier voor de digitale versie van het LEVEN! magazine nummer 33. 

01 28, 028

Valentijnsactie

Love is in the air!....nou ja bijna dan :) Valentijnsdag is de ideale gelegenheid om je zus, (beste) vriendin, moeder, vrouw, schoonmoeder of -zus te verrassen met heerlijke cupcakes van Zilver & Zoet. Speciaal voor deze liefdevolle dag is het mogelijk om een selectie cupcakes in een kleiner aantal te bestellen.

Je kunt vanaf vier stuks per smaak bestellen en kiezen uit de smaken vanille, red velvet, bounty en wortelHet is natuurlijk ook mogelijk om meerdere aantallen en smaken te bestellen. Dus mail snel (voor 10 feb.) je bestelling naar sanne@zilverenzoet.nl

Actievoorwaarden:

  • vanaf vier cupcakes per smaak
  • bestellen voor 10 februari 2017
  • bestellen via e-mail: sanne@zilverenzoet.nl
  • betaling door middel van iDeal of overschrijving (voor 10 febr)
  • afhalen op 13 of 14 februari in Den Haag

12 24, 359

Fijne feestdagen!

Het jaar loopt alweer teneinde en voor we het weten staat 2017 voor de deur. Via deze weg willen we iedereen bedanken voor alle bestellingen en de steun afgelopen jaar. Dankzij jullie kijken we terug op een mooi en succesvol jaar. Dat beloofd een spetterend 2017 te worden. 

We wensen iedereen hele fijne feestdagen en gezond en gelukkig nieuw jaar.

Liefs,

Sanne & Marije  

11 08, 313

Gratis feestelijke verpakking

De feestdagen staan weer voor de deur, dus het wordt weer tijd om speciale cadeautjes te kopen voor je dierbaren. Bij Zilver & Zoet wordt alles met de hand en op maat gemaakt. Dus heb je iets gezien in de webshop, maar wil je het net even anders... Geen probleem en stuur vrijblijvend een mailtje naar marije@zilverenzoet.nl voor de mogelijkheden. 

In de maanden november en december worden alle sieraden ook naar wens feestelijk verpakt. Dus kies bij het uitchecken of het een sint of kerst cadeau is en we zullen het een feestje maken om uit te pakken. 

10 03, 277

MARIJE (ZILVER) GENOMINEERD VOOR DE VIVA400-AWARD!

Op donderdag 17 november reikt VIVA voor de negende keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen die inspireren door wie ze zijn, wat ze doen en wat ze bereiken. Jaarlijks worden 400 koplopers genomineerd vanwege hun succes. Stuk voor stuk vrouwen die het afgelopen jaar in de spotlights stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een gat in de markt ontdekten, een succesvolle eigen business startten of een noemenswaardige prestatie neerzetten.

Marije is dit jaar genomineerd voor de #VIVA400 in de categorie Creatieven! Volgens de VIVA redactie is zij één van de 400 inspirerende en ondernemende vrouwen die goed weet waar ze voor staat. Ben jij het ermee eens? Stem dan voor 4 november op Marije via viva400.nl". Je kunt één keer per categorie stemmen.

09 09, 253

Trouwbeurs ENGAGED 8 & 9 okt

Ben jij net verloofd en druk bezig met de organisatie van je bruiloft? Of ben je net gevraagd als ceremoniemeester? Kom dan naar de trouwbeurs ENGAGED in Delft, in het weekend van 8 en 9 oktober 2016. De meest trendy trouwbeurs in Nederland met de laatste trends op het gebied van bruiloften. Wij van Zilver & Zoet zullen hier een onze trouw-cupcakes presenteren, maar ook sieraden als trouwringen, getuigen armbandjes en huwelijkscadeautjes. Dus heb je nog wel wat inspiratie nodig voor de aankomende bruiloft, koop dan nu alvast je ticket voor ENGAGED. Geen trouwbeurs met ouderwetse taferelen, maar vernieuwende inspiratie volgens de laatste trends uit interieur en fashion.

Openingstijden 10.00 - 17.00 uur 

Event locatie: "Lijm & Cultuur", Rotterdamseweg 272, 2628 AT Delft (routebeschrijving)

07 10, 192

Zilveren sieraden bewaren en schoonmaken

Sieraden bewaren:

Alle sieraden van Zilver & Zoet worden van 925 sterling zilver materiaal gemaakt. Dit betekend dat je de sieraden dag en nacht kunt dragen, ook tijdens het douchen, zwemmen of andere (water) sporten. Sommige edelstenen zijn wat kwetsbaar, dus dan kan de aanraking met (gloor) water beter vermeden worden. Dit verschilt per edelsteen. Als je de sieraden niet draagt, bewaar ze dan altijd in een afgesloten zakje of doosje. De kans is groot dat de sieraden anders bruin of zelfs zwart worden door zuurstof. Overigens kan de verkleuring ook ontstaan als de zuurgraad van je huid hoog is of door veel gebruik van medicijnen, crème, parfum, haarlak en make up. 

Sieraden schoonmaken:

Soms krijg je de sieraden al eenvoudig schoon door ze te ontvetten met afwasmiddel. Dus eigenlijk gewoon even je sieraden mee afwassen met de dagelijkse vaat. Andere mogelijkheid is om met een droge zilverpoetsdoek de sieraden weer mooi op te poetsen. Deze is mee te bestellen met je sieraden voor €2,50. 

Als de sieraden echt zwart of bruin zijn geworden maak ik altijd gebruik van de "ouderwetse" manier. Je hebt hiervoor vier dingen nodig. Een teiltje, sodazout, aluminiumfolie en warm water. 

  1. Leg in het teiltje een stukje dubbelgevouwen aluminiumfolie. Strooi daarover flik wat sodazout. Wees niet te zuinig. 
  2. Leg vervolgens je zilveren sieraden hier boven op. Zorg er voor dat de sieraden in contact zijn met het aluminiumfolie. Giet vervolgens heet (kokend) water erbij. 
  3. Je zult gelijk zien dat de zwarte aanslag verdwijnt. Laat het even staan (5 a 10 min). Maak je sieraden droog met een theedoek en ze zullen weer glimmen als nieuw!

Sommige zijn bang dat deze manier van schoonmaken schadelijk is voor je sieraden, maar dat is zeker niet waar. Kijk alleen uit met kwetsbare edelstenen.