Bedrijven & evenementen

Bij Zilver & Zoet kunnen bedrijven en evenementenorganisaties op maat gemaakte cupcakes bestellen met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of merk. Deze gepersonaliseerde cupcakes zijn erg geschikt voor een opening, bedrijfsfeest, jubileum, het lanceren van een nieuw logo of bijvoorbeeld cupcakes als bedankje! Of het nu gaat om 24 of 500 cupcakes, wij maken ze allemaal even lekker en perfect! Wij maken de cupcakes uiteraard in de gewenste kleur, smaak en thema.

De tekst of logo kunnen (in kleur) gedrukt worden op witte chocolade of sugarsheet. Bekijk hieronder wat wij voor jouw bedrijf of evenementenorganisatie kunnen betekenen of neem contact met ons op. 

De cupcakes kunnen eventueel ook worden bezorgd in een straal van 25 km vanuit Den Haag voor een meerprijs van €6,50. Ook hebben wij een etagere te huur voor een mooie presentatie.

Fort M winkel opening - mini cupcakes met logo 

Yves en Van Asperen / start van de samenwerking - mini cupcakes vanille
(oktober 2016)

Mini cupcakes van bedrijfslogo

ROC Mondriaan / SKILLS Heroes - vanille cupcakes 

Nationale Politie - mini cupcakes chocolade

Cupcakes met logo Zilver en Zoet

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.