Gratis levering binnen Nederland op alle sieraden bestellingen vanaf €85,-

Bedrijven & evenementen

Bij Zilver & Zoet kunnen bedrijven en evenementenorganisaties op maat gemaakte cupcakes bestellen met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of merk. De gewone of mini cupcakes zijn erg geschikt voor het lanceren van het nieuwe logo, een bedrijfsfeest, jubileum of bijvoorbeeld cupcakes als bedankje! Of het nu gaat om 12 of 500 cupcakes, wij maken ze allemaal even lekker en perfect! Wij maken de cupcakes natuurlijk in de gewenste kleur, smaak en thema.

De tekst of logo kunnen (in kleur) gedrukt worden op witte chocolade of sugarsheet. Bekijk hieronder wat wij voor jouw bedrijf of evenementenorganisatie kunnen betekenen of neem contact met ons op. 

De cupcakes kunnen eventueel ook worden bezorgd in een straal van 25 km vanuit Den Haag voor een meerprijs van €6,50. 

Yves en Van Asperen / start van de samenwerking - mini cupcakes vanille
(oktober 2016)

Mini cupcakes van bedrijfslogo

ROC Mondriaan / SKILLS Heroes - vanille cupcakes 

Nationale Politie - mini cupcakes chocolade

Cupcakes met logo Zilver en Zoet

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.