Zilver

Marije werkt vanuit huis, gevestigd in Den Haag, als fulltime goudsmid. Alle sieraden worden op maat en op bestelling gemaakt van 925 sterling zilver materiaal (of van of 585/ 14K goud). De sieraden in de webshop zijn allemaal voorbeelden, dus kunnen geheel naar eigen wens samengesteld worden. Neem een kijkje in de sieraden collectie: 

Wil je een sieraad bestellen, maar weet je niet in welke maat. Kijk dat even op de pagina "maat bepalen". Hier staan handige hulpmiddelen op een rijtje om de juiste maat te bepalen. 

Wil je een sieraad met een edelsteen bestellen, kijk dan eerst even welke edelsteen het beste bij je past.

Het is ook mogelijk om een sieraad geheel op maat te laten maken. Bekijk een aantal voorbeelden hier. De prijzen zijn afhankelijk van het design, hoeveelheid materiaal en de eventuele edelsteen die verwerkt wordt in het sieraad. Alles kan naar eigen wens en maat gemaakt worden waardoor een uniek en persoonlijk sieraad ontstaat. Het is ook mogelijk om een oud sieraad in een nieuw jasje te gieten. Heb je een ander idee of een bepaalde wens, mail dan marije@zilverenzoet.nl en we kijken samen naar een passend eind resultaat.

Kijk ook op de Facebook en Instagram pagina voor nog meer voorbeelden en inspiratie.

Foto: Linda de Linda

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.