Zoet

De cupcakes van Zilver & Zoet zijn geweldig voor elke gelegenheid. Of het gaat om een verjaardag, babyshower, jubileum, huwelijk of een kinderpartijtje, wij maken het voor je! Wij bieden deze zoete lekkernijen aan met de heerlijkste smaken, gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Kies je favoriete smaak of smaken en bestel eenvoudig online de lekkerste cupcakes bij Zilver & Zoet.

Staat jouw smaak er niet bij? Geen probleem natuurlijk, want het is ook mogelijk om bij Zilver & Zoet een op maat gemaakte bestelling te plaatsen. Alles kan in de gewenste kleur, stijl en smaak worden gemaakt! Ook is het mogelijk om een bepaald thema aan de cupcakes te geven. Denk aan het thema van jullie bruiloft of helemaal versierd naar het geslacht van de (aankomende) baby tijdens een babyshower of geboorte feest. 

Kijk ook op onze Facebook en Instagram pagina voor nog meer leuke ideeën of neem contact met ons op om je speciale wensen te bespreken.

Zakelijk
Ook voor bedrijven zijn cupcakes de manier om zich te onderscheiden tijdens vergaderingen en bedrijfsfeesten. De cupcakes kunnen worden voorzien van het logo van het bedrijf of worden toegespitst op een bepaald thema van de bijeenkomst.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. De cupcakes kunnen eventueel ook worden bezorgd in een straal van 25 km vanuit Den Haag voor een meerprijs van €6,95.