Over ons

Zilver & Zoet is een concept van twee zussen uit Den Haag, Marije en Sanne Buren, met een passie voor het creëren van zilveren sieraden en zoete lekkernijen!

Portret by Renske DerkxMarije (links) is in 2010 gestart met een cursus goudsmeden. Hier heeft ze alle kneepjes van het vak geleerd en zij maakt de mooiste handgemaakte sieraden, zoals kettingenringen, armbanden & oorbellen. In het menu bij ‘zilver’ vind je een greep uit de collectie en dit zijn slechts voorbeelden. Alles kan naar eigen wens en maat gemaakt worden, waardoor altijd een uniek en persoonlijk sieraad ontstaat. Het is ook mogelijk om een oud sieraad in een nieuw jasje te gieten. Marije werkt vanuit huis gevestigd in Den Haag als fulltime goudsmid. Neem direct contact op voor meer informatie en mogelijkheden (marije@zilverenzoet.nl).

Sanne (rechts) kan haar creativiteit kwijt in het maken van allerlei lekkernijen zoals cupcakes. In haar eigen keuken zijn al veel recepten uitgeprobeerd en getest door familie en vrienden. Cupcakes zijn echter niet alles wat hier wordt aangeboden. Bij producten zie je ook heerlijke mini cupcakes en suikervrije snacks en taarten. Dit assortiment zorgt ervoor dat er voor elke gelegenheid wat lekkers gemaakt kan worden dus neem snel contact op! De cupcakes kunnen eventueel ook worden bezorgd in een straal van 25 km vanuit Den Haag voor een meerprijs van €6,50.


Portret by Renske Derkx