Sieraden reparaties

Marije is goudsmid en werkt vanuit huis in Den Haag. Hier maakt ze nieuwe sieraden die op de website te vinden zijn. Naast het maken van de huidige collectie en nieuwe ontwerpen is het ook mogelijk om sieraden te laten repareren en restaureren. Dit kunnen gouden en zilveren sieraden zijn. Ook is het mogelijk om sieraden kleiner of groter te laten maken. Denk aan de geërfde ring van je oma die veel te groot is. Of die ketting waar de sluiting van kapot is. Voor vragen kun je direct contact opnemen per mail. Stuur even een foto mee zodat we gelijk kunnen beoordelen wat de mogelijkheden zijn. De prijs is afhankelijk van de reparatie, maar kleine reparaties zijn al vanaf €5,- en grotere reparaties kunnen oplopen tot €50,-. 

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.