Babyshower & Sweettable

Ook in Nederland is het houden van een babyshower niet meer weg te denken. Een babyshower wordt doorgaans niet georganiseerd door de aanstaande moeder, maar door vrienden en/of familie van de aanstaande moeder. In diverse winkels en webshops zijn allemaal erg leuke items te verkrijgen om de babyshower helemaal in stijl aan te kleden, in de kleuren roze en blauw. 

Zilver & Zoet heeft door de jaren heen al een tal van babyshowers mogen verzorgen van cupcakes. Soms zelfs inclusief de aankleding en andere hapjes in de vorm van een "sweettable". Hier onder een aantal foto's ter inspiratie. 

Ben je van plan om binnenkort een babyshower te organiseren. Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende offerte. 

 

 

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.